Què és Joves d'Empresa


Qui som

El col·lectiu Joves d’Empresa està format per emprenedors i gent d'empresa de tots els sectors professionals de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, que tenen com a característica principal l'actitud jove i positiva vers l'empresa, sense sobrepassar els 39 anys d'edat. 

Joves d’Empresa neix l'any 2009 sota el paraigües de l’Associació d’Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès (ADEPG), actualment, Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP). Des de la seva consolidació, més de 350 persones han tingut la possibilitat de fer negoci. Per adherir-se al col·lectiu només cal registrar-se, sense cap tipus de quota, a la pàgina web.


Què fem

Des de Joves d’Empresa impulsem un programa d’activitats adreçat als joves que els permeti generar negoci. També donem sortida als dubtes que en més d’una ocasió es formulen els joves emprenedors. Periòdicament organitzem xerrades i col·loquis en que es plantegen qüestions relacionades amb l’actualitat i el funcionament empresarial per buscar respostes als dubtes dels nostres associats.

plavix generic cost